image

UPOREDNI TEST: TOYOTA YARIS – TOYOTA YARIS CROSS

U fudbalu derbi označava najzanimljiviju utakmicu jednog  kola, a večiti derbi je „sukob“ dva najpopularnija gradska tima, međutim u automobilskom svetu se, sad već odavno, ne nadmeću samo proizvođači među sobom, već se bitka za najtraženiji model vodi među klasama, kao potraga za večitim pitanjem – koji kupiti? Sada se bavimo pitanjem da li je bolji mali gradski pun opreme ili nešto veći, krosover sa onom osnovnom? I dok u čitavom svetu raste prodaja kompaktnih krosovera, proizvođači automobila ipak se ne odriču modela od kojih je sve i počelo – malih gradskih modela, koje svi poznajemo i volimo.

 

Istini za volju, oni odavno više nisu baš mali, ali i dalje su sinonim za prvi automobil, rešenje za gradske gužve, odgovor na tesna parking mesta, a vremenom su postali omiljeni, ne samo lepšem polu

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!