SAT HUB

Emisija SAT, najgledanija srpska emisija o saobraćaju, automobilizmu i turizmu, emituje se već 33 godine, a iz njenog iskustva i organizacije izrastao je čitav SAT Media Group. Tako danas na tržištu apsolutnu lidersku poziciju i po prodaji i po rejtinzima među automobilskim izdanjima drži revija SAT Plus. Uz nju, jedino domaće izdanje o privrednim vozilima, Veliki točkovi, odavno se dokazalo kao pouzdani izvor informacija za profesionalce, ali to nije sve. Osim ovih izdanja SAT Media Group izdaje i jedinstveni časopis pod nazivom YOUNGTIMER – Svet najboljih polovnjaka - posvećen testovima vozila starosti od pet do 25 godina. Još jedno naše specijalizovano izdanje svakako je i magazin Voltage&TopSpeed posvećen ne samo električnim vozilima i elektromobilnosti već i sportskim i klasičnim četvorotočkašima, baš kao i dvotočkašima.

SAT Media Group kao kompanija osnovan je 1996. godine i osim časopisa i televizijske emisije, na kioske Srbije redovno plasira i niz specijalnih izdanja o putarima, polovnjacima, turizmu i tako redom.

Godinama je SAT Media Group planirao svoje prve korake na internetu, ali smo čekali trenutak kada će ti koraci moći da budu u pravom smeru, kada će tržište biti dovoljno razvijeno. Zato je sada pred vama aplikacija koja počinje svoj život skromno, ali na način koji do sada u našoj zemlji nije zabeležen. Kao što smo duže od četvrt veka inovatori u svetu televizije i štampanih medija, sada smo postavili sebi zadatak da budemo inovatori i na internetu. Uostalom, sa Facebook stranicom koja je okuplja 206.000 fanova, Instagram stranicom sa gotovo 80.000 follower-a, i Youtube kanalom sa preko 93.000 subscriber-a pokazali smo da je naša publika podjednako aktivna i u elektronskim medijima. Zato, s pravom, očekujemo da će i ova aplikacija biti tačno ono što publika želi.

Vaš SAT Media Group