image

Volvo FH & FM Electric

Volvo se može pohvaliti činjenicom da je prvi proizvođač kamiona koji je za specijalizovane novinare organizovao pravu test-vožnju električnih dugolinijskih tegljača. Naša ekipa je bila u Češkoj, na čijim je putevima upriličena probna vožnja modela “FH“ i “FM“, tokom koje smo mogli da vidimo koliko zaista mogu da pređu električni kamioni sa jednim punjenjem baterija, i to pod punim opterećenjem. Utisaka je puno, a ostaje samo jedno pitanje – kada će ovaj vid prevoza robe zaista postati realnost?

Šveđani tvrde da je sve spremno. Tu su tegljači, koji sa jednom dopunom baterija mogu da pređu više od 300 km, tu su i punjači koji, u zavisnosti od potrebe, mogu da dopune baterije za dva i po sata, a tu je i opšta rešenost da se što pre pređe na transport robe sa nultom

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!