image

DAF XDC & XFC: Nova generacija za sve zadatke

Holandski DAF je nedavno kompletirao ponudu kamiona nove generacije. Osim raznovrsnih šasija, za prodaju su spremna i nova „XDC“ i „XFC“ građevinska vozila koja su sada, između  ostalog, dostupna i u verzijama u osovinskoj konfiguraciji 4x2 (uz 8x4 i 6x4). Naša ekipa je tim povodom posetila Holandiju i tokom vožnje u jednom od najvećih kamenoloma u toj  zemlji, ali i na okolnim putevima, uverila se da sada za svaku primenu postoji „DAF“ nove generacije

Četiri osovine – jedna pogonska: Program DAF-ovih kamiona nove generacije je proširen tako da uključuje čitavu seriju varijanti sa četiri osovine, od kojih je jedna pogonska. To uključuje verzije sa upravljanom pogonskom, ili upravljivim pratećim osovinama.

Nova generacija DAF-ovih kamiona, modeli „XD“, „XF“, „XG“

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!