image

Kako naterati putare da plaćaju štetu?

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!

Goran Ilić

1.10.2023. 21:40

Moj sin je pre 10tak dana usled losih vremenskih uslova skliznuo u kanal na skretanju u sporednu ulicu gde nema odbojne ograde i zavrsio na krovu i ako je tu propust vode dubok 1,5m. Putari su brze bolje zakrpili rupu na putu skretanja u rekordnom roku od 2 sata .da li tu ima odgovornosti putara. Hvala na odgovoru

Boban Dodić

1.10.2023. 19:54

Nikako. Upadneš u neobeleženu rupu na putu, pocepan pneumatik, iskrivljena felna (da ne pominjem sistem oslanjanja) nije moguće nastaviti vožnju.. Pozvati policiju ili šlep? 1.Pozoveš šlep (plaćaš šlep i popravku svog auta). 2.Pozoveš policiju (dobijaš kaznu iako nisi kriv i onda zoveš šlep i plaćaš popravku svog vozila). To je moje lično iskustvo (isprobao sam obe opcije).

dragan cuknic

1.10.2023. 15:58

najbolje je nemati posla sa putarima i cuvati se maksimalno prilagoditi voznju uslovima saobracaja i stanju puta

Dragan Mitić

2.10.2023. 23:13

Samo čestim komentarima i slikama crnih tačaka sa udarnim rupama koje svi trebamo da objavljujem na društvenim mrežama.