image

Terenska vožnja za početnike

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!

Čedomir Stanković

2.10.2023. 01:07

Svaka čast na savetima. Ja sam u terencu bio skoro svakodnevno dok se nisam odselio iz Srbije. Kako sam geodeta, Lada Niva, freelender i nisan patrol su mi bili nezamenljivi za terene gde sam išao.

slobodan slobodnjak

1.10.2023. 17:22

terenac je uvek za adrnalin odličan.Mladene ima li neke naznake oko subvencija za TNG?Mislim da bi trebalo to cešće da pominjete u emisiji recimo 1 mesečno sa raznim gostima po tom pitanju.To ne mora biti duže od max 10minuta, ali da je konstantno kako bi ušlo u uši

Duško Potparić

1.10.2023. 15:17

Pohvale za emisiju, pohvale za offroad savete! Svakako smatram da bi bilo jako korisno proći offroad poligon sopstvenim vozilom kako bi se upoznali sa mogućnostima i limitima auta koje se inače koristi.

Dragan Mitić

2.10.2023. 23:11

Prava skola za početnike.