image

Emisija SAT: Patrola do Halkidikija i Tasosa – kako izbeći radove kod Soluna

Konačno počinjemo sa serijom naših letnjih patrola koje svi željno iščekuju. Na prvoj patroli vodimo vas čak na dve destinacije. Prva je poluostrvo Kasandra i mesta Polihrono, Hanioti i Pefkohori, a druga je ostrvo Tasos. Međutim, ono što je najvažnije - pokazaćemo vam kako izgledaju radovi na obilaznici oko Soluna. Da li se treba plašiti zastoja u sezoni i koje su

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!

Филип Стевановић

2.6.2024. 14:05

једва дочекао 🤗

Vladimir Cupać

2.6.2024. 14:05

👏

Slaviša Živanović

2.6.2024. 14:06

👍

Milan Čikara

2.6.2024. 14:06

👍

Milan Paroški

2.6.2024. 14:06

👍

Lazar J.

2.6.2024. 14:06

👍

Stevan Grujic

2.6.2024. 14:06

Svinjsko pecenje

ВИКТОР КОЦЕВСКИ

2.6.2024. 14:06

маџун и речели

Ivan Bogdanović

2.6.2024. 14:06

🔝

željko sučević

2.6.2024. 14:07

burek sa sirom

Ivanović Francuz iz Jagodine

2.6.2024. 14:07

✌️👍💪

Nikola Gagić

2.6.2024. 14:07

Roštilj

Vladimir Jevtić

2.6.2024. 14:07

Neka to bude neka Light hrana,tipa pomfrit,pakovane salate i sl...

Borislav Pavlović

2.6.2024. 14:07

nešto sa kašikom

Ivan Luhovic

2.6.2024. 14:07

koja je tacno mol app?

Darko Danjec

2.6.2024. 14:07

giros 😄

Ksenija Vučković

2.6.2024. 14:07

👍

Vladimir Kalinic

2.6.2024. 14:08

Bravo

Miloš Lazić

2.6.2024. 14:08

Kao ljubitelj Grčke jedan jedini i neponovljivi Giros!

Ivan Maksović

2.6.2024. 14:08

Supe i čorbe. One najbolje okrepe

Aleksandar Čukić

2.6.2024. 14:08

Spakovani sendvici su sadvim dovoljni. Sve drugo je rizicno za pripremu u tim uslovima, a pre svega zbog higijene. Svi znamo kako izgledaju toaleti na pumpama, cast izuzecima.

Marko Pantovic

2.6.2024. 14:08

Sarmice i lepinje na plotni 😊.

Čedomir Marković

2.6.2024. 14:08

Burek s pljeskavicom+dodaci...malo!

Nikola Radenkovic

2.6.2024. 14:08

Bilo bi dobro gledati kako radnici smotaju neku sarmicu i prave salatice na pumpama, to bi bio show 😂

Mladen Avramovski

2.6.2024. 14:08

👍

Petar Ćeran

2.6.2024. 14:08

Palačinke sa nutelom i plazmom obradovao bih se i ja a i moji klinci 😋

Ivan Maksimovic

2.6.2024. 14:09

👌👍

Milorad Jeličić

2.6.2024. 14:09

Mnogo teško pitanje za nas gurmane, šta reći, uh 🤔

Marko Zivkovic

2.6.2024. 14:09

Komplet lepinja

Marko Trajkovski

2.6.2024. 14:09

Lubenicu za letnje osvezenje

Ivan J

2.6.2024. 14:09

Зашто у сред емисије на ТВ-у? Зашто?

Saša Milosavljević

2.6.2024. 14:10

Sve više se zbog zdravlja koriste zdraviji proizvodi, npr raženo pecivo, možda i posno. Pozdrav

Aleksandar Kojić

2.6.2024. 14:10

Љуте кобасисе на роштиљу, кремпите, хладну бозу и праву, домаћу кафу.

Vladica Milošević

2.6.2024. 14:10

Mislim da bi svima koji prolaze kroz našu zemlju trebalo pokazati nešto što je karakteristicno za nas a to je po meni svakako prase na ražnju, znači postaviti rostilje i da se vidi kako se okreće, sigurno će biti primamljivo a bogami i neodoljivo!!!

Милан Петрунов

2.6.2024. 15:00

Нарочито турским гастарбајтерима 😹

Ratko stojanovic

2.6.2024. 14:10

😎

Zoran Novicevic

2.6.2024. 14:10

👍

Goran Peić

2.6.2024. 14:10

👍🏼💪🏼❤️

Igor Kerezovic

2.6.2024. 14:11

А шта друго у Србији него сарма, пљескавице, ћевапи, комплет лепиња, пеглана кобасица, дуван чварци, Златиборски кајмак, Новопазарске мантије, Сремски кулен, Сомборски сир, Пиротски качкаваљ...

Dejan Mojsilovic

2.6.2024. 14:11

Forneti. Sveži topli, zgodni za poneti...

Nikola Manasijević

2.6.2024. 14:11

Giros, kao idealni uvod za ono sto nas ceka na putu za Grcko primorje.

Zoran Pavlović

2.6.2024. 14:11

Poštovani, voleo bi da u restoranima na pumpama, budu u ponudi meke dušice i salate! To znači neka lagana hrana da se okrepimo a da neopteretimo stomak! pozdrav i srećan put na vašim patrolama!

Djuka Budimcevic

2.6.2024. 14:11

supa sa knedlama ali onim pravim velikim , kao nešto što podseća na detinjstvo i pasulj kao dobar energenat za nastavak putovanja

Dejan Paunovic

2.6.2024. 14:12

Giros, kokoretsi i papucaki.

Marko

2.6.2024. 14:12

Бургери

Aleksandar Lakićević

2.6.2024. 14:12

Originalni madjarski gulaš.

Vladimir Bukva

2.6.2024. 14:12

Banana split😉

Aleksandar Lakićević

2.6.2024. 14:12

Originalni madjarski gulaš.

Aleksandar Lakićević

2.6.2024. 14:12

Originalni madjarski gulaš.

Vladimir Bukva

2.6.2024. 14:12

Banana split😉

Vladimir Bukva

2.6.2024. 14:12

Banana split😉

Jovan Obradović

2.6.2024. 14:13

Švedska šnicla - veoma jednostavno ali i efektno jelo u nameni da zasiti putnike. Zahteva samo dve namirnice za pripremu.

Zoran Perišić

2.6.2024. 14:13

pa nesto sto je specificno za Srbiju i srpski specijalitet ( naravno u smislu nekog sendvica). Prijatno svima 👍👍👍

Jovan Obradović

2.6.2024. 14:13

Švedska šnicla - veoma jednostavno ali i efektno jelo u nameni da zasiti putnike. Zahteva samo dve namirnice za pripremu.

Jovan Obradović

2.6.2024. 14:13

Švedska šnicla - veoma jednostavno ali i efektno jelo u nameni da zasiti putnike. Zahteva samo dve namirnice za pripremu.

Zoran Perišić

2.6.2024. 14:13

pa nesto sto je specificno za Srbiju i srpski specijalitet ( naravno u smislu nekog sendvica). Prijatno svima 👍👍👍

Jovan Obradović

2.6.2024. 14:13

Švedska šnicla - veoma jednostavno ali i efektno jelo u nameni da zasiti putnike. Zahteva samo dve namirnice za pripremu.

Zoran Perišić

2.6.2024. 14:14

pa nesto sto je specificno za Srbiju i srpski specijalitet ( naravno u smislu nekog sendvica). Prijatno svima 👍👍👍

Darko Krašovec

2.6.2024. 14:14

Dinja, isečena u vakum pakovanju od 300g :)

Darko Krašovec

2.6.2024. 14:14

Dinja, isečena u vakum pakovanju od 300g :)

Darko Krašovec

2.6.2024. 14:14

Dinja, isečena u vakum pakovanju od 300g :)

Ratko stojanovic

2.6.2024. 14:14

Prava stvar bi bila , sarma u listu vinove loze sa prelivom taciki i kao dodatak domaće kiselo mleko uz proju!

Ratko stojanovic

2.6.2024. 14:14

Prava stvar bi bila , sarma u listu vinove loze sa prelivom taciki i kao dodatak domaće kiselo mleko uz proju!

Aleksandar Bajić

2.6.2024. 14:14

predložio bi da MOL doda u svoj meni sarmu i karadjordjevu šniclu,za dezert dodao bi neke vrste sladoleda.

Ratko stojanovic

2.6.2024. 14:14

Prava stvar bi bila , sarma u listu vinove loze sa prelivom taciki i kao dodatak domaće kiselo mleko uz proju!

Aleksandar Bajić

2.6.2024. 14:14

predložio bi da MOL doda u svoj meni sarmu i karadjordjevu šniclu,za dezert dodao bi neke vrste sladoleda.

Radovan K.

2.6.2024. 14:14

Voleo bih da vidim "kulturni kulinarski karavan" na benzinskim stanicama u Srbiji, sa jedinstvenim ponudama poput burgera sa sjeničkim sirom i ajvarom, inovativnim grickalicama inspirisanim svemirskom hranom, smoothie barom gde sami birate sastojke, pekarama sa kroasanima punjenim slatkim šljivama i orasima, kao i sezonskim specijalitetima kao što su bundeva punjena heljdom u jesen i sveže jagode sa domaćim šlagom u proleće, što bi svaku pauzu na putu pretvorilo u nezaboravno gurmansko iskustvo.

Goran Ivačković

2.6.2024. 14:17

Neki ,,veganski '' sendvic

Mijodrag Mišković

2.6.2024. 14:17

Dimljena vešalica

Mijodrag Mišković

2.6.2024. 14:17

Dimljena vešalica

Goran Ivačković

2.6.2024. 14:17

Neki ,,veganski '' sendvic

Mijodrag Mišković

2.6.2024. 14:17

Dimljena vešalica

Zoran Perišić

2.6.2024. 14:18

Predlozio bih nesto sto je vezano za Srbiju i srpski specijalitet (naravno u vidu nekog sendvica ili vec sto je lako poneti) prijatno svima i srecan put 👍👍👍

Milan Đuričin

2.6.2024. 14:21

Bombone od svinje-Čvarke 🙂

Lazar Marjanovic

2.6.2024. 14:24

Било би лепо, када се крене од Суботице, да свака пумпа има специјалитете везане за тај крај. Кад точите гориво негде у Бачкој, онда можете да пробате шваргле и кулена. Ако сте у Шумадији, печење јагњеће или прасеће, без размишљања. Ниш, Лесковац - роштиљ и печена паприка. Све то да се уклопи уз леп амбијент!

Goran Ćirić

2.6.2024. 14:26

Hotdog

Vojislav Nevenic

2.6.2024. 14:27

Hladne šne-nokle! Najbolje osvežavaju

GORAN CINCOVIC

2.6.2024. 14:28

👍

nikola petrović

2.6.2024. 14:28

bilo bi dobro da imaju pljeskavicu ili neki burger šta je već mogućnost... pozz

Aleksandar Kolarović

2.6.2024. 14:30

Neke veganske, posne opcije. toga na pumpama uglavnom nema. Neka se glas u takvoj vrsti ishrane čuje!

Vojislav Nevenic

2.6.2024. 14:30

Komplet lepinja 👌

Mirceta Damjanović

2.6.2024. 14:34

kačamak i pura

Darko Dražić

2.6.2024. 14:34

Mislim da bi posebno u letnjem periodu pravo osvezenje bilo sveze iseckano voce, unapred pripremljene salate sa dressingom sa strane , svega nezdravog vec ima ali,naravno ako neko bas ne moze da odoli, dobar hamburger, pomfrit i sejk od cokolade nikada nece izaci iz mode.

Mirceta Damjanović

2.6.2024. 14:35

srpski haribo

Slobodan Živković

2.6.2024. 14:40

Mekike ili one stare domaće krofne 🙂. pozzz

Ivan Cvetanovic

2.6.2024. 14:48

Slatke i slane palacinke.

Ivan Cvetanovic

2.6.2024. 14:48

Slatke i slane palacinke.

Ivan Cvetanovic

2.6.2024. 14:48

Slatke i slane palacinke.

Ivan Cvetanovic

2.6.2024. 14:48

Slatke i slane palacinke.

Predrag Milovanović

2.6.2024. 14:50

Neka tradicionalna hrana da se vrati, npr. takozvana spora hrana, kao što su kačamak, proja, palenta uz sve to da se dodaju i kačamak i mleko.... Ma hrana za srce i dušu!

Goran Kostić

2.6.2024. 14:53

Voleo bih da vidim Döner kebab fenomenalan je probao sam ga više puta kod Turaka u Nemačkoj ima ga u svakom gradu.

zoran tosic

2.6.2024. 14:53

Domaća dimljena kobasica u kifli, a supruga dobacuje da ni prasetina nije na odmet. AL SE NEKAD DOBRO JELO, BAŠ. ❤️

Jan Pavlis

2.6.2024. 14:54

👍

Aleksandar Janković

2.6.2024. 14:54

Mast na hlebu sa alevom paprikom.

Necseriu Eugen

2.6.2024. 14:56

Najzanimljivija hrana? Goveđa čorba!

dragan stjepic

2.6.2024. 14:57

👍

Misa Stojkovic

2.6.2024. 14:57

Mozda nije najzanimljivija ali nama koji bolujemo od celijakije je najpotrebnija.Hranu bez glutena narocito sendviče bez glutena je potrebno ubaciti na benzinskim stanicama.SENDVICI BEZ GLUTENA

Željko Lukić

2.6.2024. 14:58

👍

Bojan Mađerčić

2.6.2024. 14:58

Izdubljena kifla i u njoj prebranac. Čisto da se ima rezervno pogonsko gorivo. 😂

Милан Петрунов

2.6.2024. 14:58

Управо регистрован

David Tošić

2.6.2024. 15:00

pica

David Tošić

2.6.2024. 15:01

tost

David Tošić

2.6.2024. 15:01

kifla sa kremom

Dejan Vejinović

2.6.2024. 15:01

Brizle uz suši, a kao dodatak ananas pica.

Nikola Ćopić

2.6.2024. 15:02

Komplet lepinja i duvan čvarci kao grickalica. 👌🏻😊

mubejdian tairovci

2.6.2024. 15:02

Vrhunski ste i pravi

David Tošić

2.6.2024. 15:04

negazirana voda

David Tošić

2.6.2024. 15:04

ceđeni sok

David Tošić

2.6.2024. 15:04

mešavina oraščića

David Tošić

2.6.2024. 15:05

pločice sa žitaricama

Dragan Pavlov

2.6.2024. 15:05

Vruće prasence 🤔🤔🤔

David Tošić

2.6.2024. 15:05

sveži sendviči

Mladen Nikolić

2.6.2024. 15:05

Skoro sam u poznatom Beogradskom restoranu probao tulumbe sa sladoledom, u sustini iseceni tulumbe na pola i napunjeno sladoledom, nisam se nadao da ce nesto tako da iznenadi sve nas na rucku, a Nemacke kolege su se prijatno iznenadile, cak su neki trazili i po jos jednu porciju.

David Tošić

2.6.2024. 15:05

pirinčani kolaci

Nebojša Kalinić

2.6.2024. 15:05

👏👏👏

Dejan Stanković

2.6.2024. 15:05

Što se tiče jela na pumpama: Nedostaje salata. Ali kakva? Početak bi, ako smem da predložim, bio isti: krastavac i paradajz plus feta sir. Somborska feta, naravno. Onda bi se put salate delio na dve strane što kaže Mladen. Jedna bi ostala takva, za vegeterijance a druga opcija bi bila sa nekom lepom prepečenom slaninom. E za to bih dao pare bez oklevanja!

David Tošić

2.6.2024. 15:05

integralni keks

David Tošić

2.6.2024. 15:06

najzanimljivije bi bilo videti svež giros na nekoj pumpi u Srbiji ili negde u Evropi

Mihailo Banović

2.6.2024. 15:08

Nekada se dobro jelo,a kao jelo glavno u restoranu mogla bi da se nađe (BAKINA)SARMA;a sestra mi dobacuje što ne spomenu praznično jelo Italije LAZANJE.Ako se tata pita,onda daj SVINJETINU,a gde je majka,tu je tursko predjelo čuveno KUSKUS

David Tošić

2.6.2024. 15:08

cevapi u lepinji

Svetislav Pandilović

2.6.2024. 15:08

Vola na ražnju! 😊

Dejan Petrovic

2.6.2024. 15:09

Treba razmisliti da ponuda hrane bude koncipirana tako da potrosac na nju ne mora dugo da ceka i da je sveza, dobra kafa jos jedan vazan element, mislim da je ovo presudno za ponovnu posetu radi pauze i okrepljenja 😉

David Tošić

2.6.2024. 15:10

Mislim da bi za nas balkance pogodna bila pljeskavica u lepinji i pomfrit😅

Daniel Trivić

2.6.2024. 15:19

Kad je već Mađarska pumpa u pitanju, onda neki (što bi rek'o Đole Balašević) MaDŽarski gulaš, paprikaš i rezanci s' makom.👌

Nenad Vujković Lamić

2.6.2024. 15:22

Žvake za 1 dinar.

Marko Borišev

2.6.2024. 15:32

Šne-nokle. Osvežava a ne goji 😉

Milan Zelenovic

2.6.2024. 15:33

Lepinja sa gulašom

Slobodan Vukčević

2.6.2024. 15:40

Giros i slane i slatke palacinke!

Katarina Milovanović

2.6.2024. 15:45

Neke obrok salate tipa cezar salata ili veća porcija tuna salate ili grčke salate, uglavnom neka malo obilnija salata u plastičnim činijama da bi ljudi mogli da ponesu sa sobom. Može i pomfrit ili riblji kroketi ili pileći kroketi, a ko želi nešto slatko može parče čizkejka ili neke druge torte.

Aleksandar Jakovljev

2.6.2024. 15:51

👍

Vojislav Ikić

2.6.2024. 16:02

A u Banatu, Nasuvo sa sirom i Rezanci s makom 🙂

Igor Pantelić

2.6.2024. 16:02

Palačinke sa nutelom i plazmom.

Marko Milanov

2.6.2024. 16:09

👍

Dejan Marković

2.6.2024. 16:21

👍👍👍

Darko Tmusic

2.6.2024. 16:28

Fish and chips, razlicite vrste krompira i pomfrita, torte i kolace.

Željko Maletić

2.6.2024. 16:58

Putevi ka Halkidikiju su generalno u solidnom ali ne i dobrom stanju.

Miodrag Vladisavljević

2.6.2024. 17:09

👍👍👍

Nemanja Sologub

2.6.2024. 17:16

Kiseli kupus sa suvim mesom ili pasulj sa domaćom kobasicom, kako bi smo i strancima koji samo prolaze kroz Srbiju, približili našu kuhinju😊

Vladimir Bogdanović

2.6.2024. 17:23

Iako sam propratio preko aplikacije sva direktna uključenja tokom ove patrole, opet sam odgledao celu emisiju.😉

Nikola Đaković

2.6.2024. 17:27

👍

Andrija Račman

2.6.2024. 17:35

👍🏻👍🏻👍🏻

Veljko Nikolic Ludi Miloica

2.6.2024. 17:59

Gledao 😉

Zoran Kostović

2.6.2024. 18:04

Definitivno za gurmane Madjarski gulaš! A uz to mogu i princes krofne, za sladokusce!

Luka Valent

2.6.2024. 18:15

Sushi.

Janko Šešlija

2.6.2024. 19:03

Čorbast pasulj sa kobasicom i krempita.

Nebojša Latinović

2.6.2024. 19:53

Dali radi tag za Grčku?

Mladen Alvirović

2.6.2024. 22:32

Kao što smo rekli u emisiji - ne radi

Mladen Alvirović

2.6.2024. 22:32

Naravno, ako mislite na naš TAG u Grčkoj

Darko Ilic

2.6.2024. 20:13

sarma šarma i samo sarma :)))

Mile Stanojevic

2.6.2024. 20:15

👍

Mile Stanojevic

2.6.2024. 20:22

Mislim da bi idealno bilo jedno staro jelo valjušci s krompirom!Ukusno i lagano jelo odlično za putovanje!

Milan Mandic

2.6.2024. 20:30

👍👏👍

Milovan Mamlić

2.6.2024. 20:39

👍

Predrag Mijić

2.6.2024. 21:10

Поштовани, да ли у Македонији може са ауто пута да се искључи у Неготино, обзиром на радове?Хвала на одговору!

Mladen Alvirović

2.6.2024. 22:31

Može da se isključi, a kao što sam naveo u emisiji u produženoj verziji na YT od Negotina do uključenja na pun profil autoputa mora da se vozi kroz radove. To je bila situacija prošlog ponedeljka

Goran Gencel

2.6.2024. 22:37

Mini karadjordjeva u kifli originalno a moze i za usput. 😀

Branimir Radić

2.6.2024. 22:46

Organizovati pečenje vola pored parkinga pumpe i ko sipa 20l goriva dobija besplatno porciju.

Miodrag Colić

3.6.2024. 00:15

Bilo šta vegansko. Neki sendvici sa tofu sirom,sejtanom, povrćem....

Djordje Sudimac

3.6.2024. 00:32

Pošto je Mol kompanija iz Mađarske najlepše bi bilo da služe njihove tradicionalne mađarske kobasice, a za slatko najpoznatije njihova tradicionalna "ŠTRUDLA SA MAKOM". -ko sme da ne voli.....

Alen Grba

3.6.2024. 01:44

Pržene lignje za poneti 😋 ili file lososa

Nenad Munćan

3.6.2024. 07:30

Šatobrijan

Zoran Jonjev

3.6.2024. 07:39

U meni ,bi trebalo ubaciti pikantna pileca krilca.Da na krilima odlicne usluge i vrhunskog goriva nastavimo put!

Čedomir Stanković

3.6.2024. 09:50

Bilo bi jako lepo da mol benzinske pumpe imaju Langoš u ponudi. prednost mu je što može da bude za poneti, jednostavan je za pravljenje, a zaista je lep i nešto što karakteriše Mađarsku kao što na primer hot dog karakteriše Ameriku.

Ivica Bogdanović

3.6.2024. 09:58

Piroške sa sirom i mesom, daju energiju i zgodne za brzu konzumaciju.

Marjan Pejic

3.6.2024. 10:13

👌

Milena Bogdanovic

3.6.2024. 10:55

Plazma i mleko, džaba deci svi specijaliteti ovog sveta.

Milovan Mamlić

3.6.2024. 11:12

👍

Branislav Spasojević

3.6.2024. 12:14

Godinama putujem u Grčku i uvek sipam gorivo na Okta pumpi i nikada mi nisu dali vodu ili sladoled. Možda im ja izgledam kao neko kome to nije potrebno ali lažni marketing...

Boki.MB

3.6.2024. 12:19

"Gorivo za Duh" - to bi mogla biti ponuda kreativnih i šaljivih grickalica, poput "Smešnih Sendviča" (sendviča koji izgledaju kao nasmejana lica), "Vickaste Voćne Salate" ili "Šaljivi Smoothieje" s neobičnim nazivima poput "Smeh u Čaši". Ova hrana bi mogla oživeti duh i nasmejati putnike na svakoj benzinskoj stanici!

Dušan Branković

3.6.2024. 14:04

“МОЛим те, пробај Србију” С’ обзиром да је МОЛ интернационална компанија, а најчешће се дужи одмори са храном праве на дужим, интернационалим путовањима, било би занимљиво да на МОЛ пумпама имамо традиционалну храну те државе/региона где се пумпа налази. Требало би да постоји опција оброка у МОЛ ресторану, али и да оброк буде згодан за понети и конзумацију у ауту/камиону. На пример, ако је МОЛ станица у Војводини, било би замимљиво понудити сенвиче са војвођанском шунком и куленом, риндфлајш са прилозима, понеку чорбу. Ако се налазимо у централној Србији, свакако би требало понудити сендвиче са кајмаком, пршутом, чварцима, Карађорђеву шницлу, српски доручак, прженице. Уколико смо у региону Ниша и јужне Србије, било би занимљиво понудити пар врсти питица и нишког бурека, понеки специјалитет са роштиља, комбинацију паприке и меса. Оваква линија понуде хране на МОЛ станицама би била занимљива како нашим људима тако и странцима којима су често бензинске станице први контакт са нашом земљом, а онима у транзиту и једини контакт, па би било добро да имају могућности да пробају богату гастрономску понуду наше земље.

Boban Stamenković

3.6.2024. 16:38

Mađarske mekike! Doručak po meri!

Branislav Spasojević

3.6.2024. 20:55

Najzanimljivija hrana u ponudi restorana bi bila obična palačinka slatka ili slana. To nigde nisam video u ponudi na benz. stanici, a to nema ko ne voli. Vole i bata i seka i baka i deka.😂😂😂

Miloš Conić

4.6.2024. 16:53

Mozda bi interesantno bilo da u zavisnosti od regije u kojoj se pumpe nalaze(sever, zapad, istok, jug) da se takva i ponuda pravi na pumpama. Svaki deo Srbije ima neke svoje specijalitete i hranu koja je prepoznatljiva za taj kraj. Svuda na pumpama je ponuda skoro pa identična, i kod nas, a i izvan Srbije. Ovo bi moglo da bude nešto novo po čemu bi smo se izdvojili, a i zanimljivo turistima.

Igor Nikolic

4.6.2024. 22:32

Po meni… fusili testenine s bologneze, milagneze itd

Mladen Despot

5.6.2024. 21:05

Dzigericu sa belim lukom 😁

Mijodrag Mišković

6.6.2024. 09:16

Nema imena ko je dobio 20 litara goriva

Miloš Momčilović

6.6.2024. 11:54

Savršeno

Miodrag Miljković

12.6.2024. 14:54

:)

Zoran Petrovic

14.6.2024. 13:34

Već neko vreme vam predlažem da uradite patrolu za Crnu Goru preko Raške i Novog Pazara. Većina ljudi sa istoka, juga pa i okoline Kraljeva se odluči da ide tim putem. Jako često radite patrole preko Zlatibora. To je daleko za sve one koji idu iz gore navedenih krajeva. Hvala... Pozdrav i sretno...

Bojan Frey

26.6.2024. 16:04

Veoma korisne situacije svaka cast… Zanima me kada radite novu patrolu sada u sezoni? Iskreno zanima me granicni prelaz Dojran i put od prelaza ka Kasandri,stanje puta itd. Unapred hvala

Бојан Вукотић

29.6.2024. 08:22

Ко иде на Тасос - добра опција је да се иде на Банско, преспава, па на прелаз Илинден. Ту никад нема гужве (за разлику од прелаза Кулата-Промахонас).

Vladimir Bukva

22.7.2024. 15:04

Grčki putari menjaju asfalt na delu autoputa od Soluna prema Kavali na koji je ekipa SAT upozirila u svojoj patroli. Ostatak autoputa je u dalje neravan ali bar nema rupa pa se može voziti