image

Hyundai Ioniq 6: Van svih kalupa

Iako je platforma ista kao kod „ajonika 5“, sve ostalo je taman toliko drugačije da možemo reći da je „ajonik 6“ nastavak uspešne priče na novom nivou. Za razliku od „petice“, dizajn je ovde i te kako zaobljen, inspirisan „strimlajningom“, jurnjavom za aerodinamikom na vozovima, automobilima, avionima sa početka dvadesetog veka. Udoban je i efikasan, skoro perfektan. Skoro.

👍 Iako je međuosovinsko rastojanje pet centimetara kraće nego kod „ajonika 5“, prostor u kabini deluje da je daleko veći. Dva motora, napred i pozadi, obezbeđuju veoma dobre performanse.

👎 U odnosu na rođaka „ajonik 5“, „šestica“ ima manje prostran i manje svestran prtljažnik. Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.


 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!