image

Renault Austral – Komfor i praktičnost – I ispit Supertesta: Dobar utisak luksuza

Još jedan Renoov model je spreman da polaže šest ispita Supertesta, a od njega se očekuje, ne samo da nadmaši prethodnika, već da kvalitetom, atraktivnim izgledom i opremom osvoji vrh svoje kategorije, pa čak i da izazove premijum modele svog segmenta. Koliko su te ambicije realne, pokazaće naše šestomesečno druženje, a ako je suditi po prvim ocenama, za tako nešto postoje sasvim solidne šanse

Čim se uđe u kabinu “australa”, evidentan je ukupan napredak u odnosu na prethodnika. Formalno, on jeste naslednik „kađara“, međutim novo ime, uz sve ono što nudi, ima zadatak da ga od njega i što više distancira.

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!