image

Toyota Corolla 1.5 Sol Multidrive S: Sve što treba

Restilizovana tojota “korola“ dvanaeste generacije ima sve ono što će prosečnom korisniku zatrebati, počev od prostranosti, udobnosti i ekonomičnosti. Ono što nema, u ovom slučaju, jesu hibridna tehnologija i jedan cilindar, jer se bazira na običnom benzincu od 1,5 litara. Iako vozna dinamika trpi, duga putovanja za ovu limuzinu nisu prevelik izazov, već sasvim opušteno krstarenje kao na jezeru Komo

U poslednje vreme prilično retko sam se susretao sa limuzinama... Svi proizvođači, pa i Tojota, uglavnom, forsiraju SUV i krosovere, poneki kupe i hečbek, ali klasične, trozapreminske, oblike karoserije kao da izbegavaju!? A od njih je sve, zapravo, počelo... Kompletna istorija automobilizma.

Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.


 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!

Dejan Petrović

18.10.2023. 11:24

👍

Vlado Novakovski

1.10.2023. 15:41

auto mi se puno sviđa😊

Milić Nešković

1.10.2023. 15:09

Mišljenja sam da treba uporediti ovaj model sa adekvatnim modelom iz Honde, recimo Civic. Pobednik bi bio...?

Dragan Mitić

4.10.2023. 16:19

Prelep auto, spoj cene i kvaliteta.