image

Renault Megane Conquest: Osvajač novih tržišta

Kosi krov, izduženo (i često prilično malo) zadnje staklo, putnički prostor koji se jedva nagoveštava – to su glavne karakteristike SUV kupea. Ovakav stilski koncept uopšte nije nov, a rodonačelnikom se smatra BMW „X6“, koji je tako nešto predstavio pre skoro deceniju i po. Zaraza većim kupeima se brzo proširila u automobilskoj industriji, ne samo među premijum proizvođačima. Sada se tom društvu pridružio i Reno, predstavljajući „megan konkvest“. Zanimljivo je da je prvobitno bio namenjen samo ruskom tržištu, pa je predstavljen na Salonu automobila u Moskvi 2018. godine pod imenom „arkana“ – u prevodu sa latinskog „tajna“

Problem imena

Tada je to bio samo koncept, ali je vrlo brzo ušao i u serijsku proizvodnju. Izazvao je toliko veliko interesovanje da je to nateralo Reno da započne prodaju i van Rusije, pa je tako ovaj kupe stigao i na naše podneblje.

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!