image

Toyota C-HR – Honda HR-V – Nissan Qashqai: Različita viđenja iste kategorije

Svojevremeno je nisan „kaškai“ nastao sa ambicijama da spoji potrebe vozača iz „golfove“ klase sa prednostima kompaktnih SUV modela, čime je pre 15 godina praktično stvorio potpuno novu klasu krosovera. Njegov uspeh inspirisao je mnoge proizvođače da i oni kreiraju svog predstavnika u ovom segmentu. Među njima najviše pažnje privlače, kako na tržištu novih, tako i na tržištu polovnjaka, tojota „C-HR“ i honda „HR-V“. Sa druge strane, ovaj uporedni test je pokazao da je Japan u ovoj klasi Evropi postavio „domaći zadatak“


Za razliku od  tojote „RAV 4“,  koja u hibridnoj verziji raspolaže i opcijom pogona na svim točkovima, hibridni „C-HR“ je svojevremeno stigao samo sa prednjim pogonom. Međutim ko želi 4x4 varijantu, ima na raspolaganju verziju „C-HR 1.2T“ i to u kombinaciji sa menjačem sa kontinualnom promenom (CVT)


 Kada

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!